Eczanelere Özel Mağazacılık Çözümleri

Kozmetik ve drugstore mağazalarının ürün çeşitliliği gerek teşhir gerekse depo alanlarında kullanım kolaylığı sağlayan özel mağaza ekipmanları ve raf çözümlerini zorunlu kılıyor. Özellikle, drugstore ve eczanelerde satışı yapılan kozmetik ürünler ile medikal ürünlerin ayrıştırılması gereği ve ilaçların satış sorumluları tarafından sunulması şartı gibi etkenler nedeniyle Eczane Raf Sistemlerinde hem müşteri hem personel dostu tasarımlar büyük önem kazanıyor.

Diğer yandan, müşterilerin erişimine açık olan kozmetik ya da medikal dışı ürünlerin de karmaşadan uzak ve belirli bir sistematik içinde sunulması, minimum personel müdahalesiyle ulaşılabilir olması bu alana yönelik raflardan beklenen diğer özellikler.

Kullandıkları mağaza ekipmanlarıyla ürünleri doğru alanda etkili bir tasarımla sunmaları gereken eczane, drugstore ve kozmetik mağazaların, sirkülasyonu fazla olan bu ürünleri son kullanma tarihlerine, materyaline, hassasiyetine ve ebatlarına dikkat ederek depolanmaları ve mağazaya yerleştirilmeleri ürün erişilebilirliği açısından önem taşıyor. Örneğin, eczanelerde ilaçlar ile kozmetik ürünler bir arada bulunabildiğinden bunların farklı sistemler ve erişilebilirlikle sergilenmeleri gerekiyor.

Eczane ve drugstore’larda müşteri erişimine kapalı olması gereken ilaçlar satış sorumluları tarafından sunulmaktadır. Bu nedenle medikal ürünlerin raf yerleşim kolaylığını destekleyen ve kolay bulunabilmesini sağlayan açılır-kapanır rafların kullanılması bir taraftan güvenliği sağlarken diğer taraftan zaman kaybını önlüyor.

Ayrıca direkt olarak insan sağlığına yönelik ilaçların gerek depo gerekse teşhir bölümlerinde uygun saklama koşullarını sağlayacak malzemelerle üretilen raflarda muhafaza edilmesi olmazsa olmazlar arasında.

Diğer yandan, müşterilerin kozmetik ürünlere kolayca erişebildiği, ürün işlevine veya markaya göre ayrılmış fonksiyonel stantlarsa eczacıların üstündeki yükü azaltıyor.

Şık ve özgün tasarımlarla sunulan ürünlerin yarattığı atmosfer kozmetik mağazaların da en büyük dostu. Ürün görünürlüğünün yüksek olduğu ve markaların ürünlerini ön plana çıkaracak işlevsel ipuçları sunan titizlikle ayrılmış raflar arasında gezinen müşteriler, hem ihtiyacı olan ürüne kolaylıkla erişiyor hem de markaya daha çok güveniyor.

Eczaneler, drugstorelar ve kozmetik marketlerdeki ürün çeşitliliği, bu ürünlerin sağlık açısından önemleri, satış personelinin üstüne düşen sorumluluklar ve ürün sirkülasyonundaki hız gibi pek çok faktörün farkında olan ÜÇGE Mağaza Ekipmanları, ihtiyacınız olan daha fazla alanı kazandıracak depolama çözümleri ve farklı malzemelerin eşsiz birleşimi ile mağaza tasarımlarına etki sağlayan özel tasarım rafları ile hem personel hem de müşteri dostu yenilikçi çözümler sunuyor. Bu çözümler arasında ürünleri ön plana çıkaran ve kolay erişim sağlayan açılır raflar, separatörlerle ayarlanabilen fonksiyonel çekmeceler, ilaç kutusunun ebatlarına göre ayarlanabilen ara bölmeler ve daha birçok fayda sayılabilir.

ÜÇGE Mağaza Ekipmanları, kozmetik, drugstore ve eczacılık alanında çalışanlara büyük kolaylık sağlamanın yanı sıra mağazanın müşterilerinde oluşturduğu güven algısını güçlendirecek tasarımları görkemli ürünleri ile sunuyor. ÜÇGE’nin imzasını attığı her sektöre olduğu gibi, eczane ve kozmetik alanında da benzersiz alışveriş deneyimi yaratacak özgün tasarımlarını keşfetmek için linke tıklayabilirsiniz.