Accessorize Hız Kesmeden Büyüyor

Accessorize, Türkiye ve dünya pazarında büyüme planlarını hız kesmeden sürdürüyor. Accessorize, Türkiye’deki mağazalarının yanı sıra dünyanın değişik ülkelerindeki mağazalarını da Üçge ile donatıyor.

Çeşitli ürün seçeneklerinin renk cümbüşü ile sunulduğu ‘alışveriş çılgınlığı yaratan’, lider konumlu ‘high street’ bir moda markası olan Accessorize,son olarak Mall of İstanbul ve Azerbaycan Bakü Park Plaza’da Accessorize mağazalarını açtı. Mall of İstanbul ve Bakü Park Plaza’da açılan Accessorize mağazalarının içerisinde ise Monsoon Children koleksiyonu da sergilenmeye başladı. Monsoon Children 3 – 11 yaş arası kız çocuklarına hitap eden, İngiliz esintili günlük ve çocuk abiye kıyafetleri ile çeşitli aksesuarlarını da tüketicilere sunmakta.

Unitim’in 2004 yılında bir ilki gerçekleştirerek Türkiye’ye getirdiği Accessorize mağazaları, Türkiye’nin farklı bir aksesuar anlayışıyla tanışmasını sağladı. Etkileyici renkteki özgün tasarımları ve çantadan takıya, şapkadan kemere, atkıdan fulara, saç aksesuarları ve kırtasiyeye kadar geniş ürün yelpazesiyle Accessorize, aksesuar/moda dünyasında kendine özgü ve sağlam bir yer edinmiş oldu. Kısa süredeki Türkiye başarısının ardından Unitim, Azerbaycan, Gürcistan ve Romanya’da açtığı Accessorize mağazaları ile faaliyet gösterdiği pazarı genişletmeye devam ediyor.