PARIS RETAIL WEEK / EQUIPMAG FUARI’NDA ÜÇGE RÜZGARI

10 – 12 Eylül tarihlerinde düzenlenen dünyanın en önemli Mağaza Ekipmanları fuarlarından biri olan Paris Retail Week / Equipmag 2018, The Smart Phygital : Akıllı Fijital temasıyla, 800 firma, 40.000 profesyonel ve 350’den fazla uluslararası konuşmacıyı ağırladı. 

Fuarda uluslararası perakende firmaları ile önemli görüşmeler gerçekleştirdiklerini belirten ÜÇGE Mağaza Ekipmanları A.Ş. Genel Yönetmeni Esra Güven; Equipmag Fuarı, son perakende trendlerinin sunulduğu ve dünya genelindeki önemli perakende markalarını ve uzmanlarını bir araya getiren çok önemli bir fuar. ÜÇGE, dünya standartlarındaki konumu ile fuarların aranılan markası. Biz ürün segmentimizi, mağazalardaki tüketici davranışları ve beklentileriyle ilgili bilimsel çalışmaların ışığında pazarın beklentisine göre hayata geçiriyoruz. Teknoloji, AR-GE ve üretim gücümüzle perakende sektörünü mağazacılıkta ileriye götürecek yenilikçi ürünler geliştiriyoruz. Perakende sektörüne anahtar teslim projeler üreten dünyanın sayılı firmalarından biri olarak ve yine dünya markalarının mağazalarını donatan yüzde yüz yerli sermayeli bir firma olarak bu gücümüzü, fuarda gördüğümüz ilgi ile bir kez daha hissettik ve gururlandık. Fuar süresince yoğun görüşmeler gerçekleştirdik ve ÜÇGE ekibi olarak pek çok işbirliği fırsatı ile döndük” dedi.

90 ülkeye ihracat gerçekleştirdiklerini belirten Güven, perakende sektörüne uluslararası platformda daha kolay ulaşabilmek ve hizmet verebilmek için bu yıl Almanya’da gerçekleştirdikleri şirket yapılanması ile yurt dışında daha etkin şekilde yer alacaklarının da altını çizdi.