ÜÇGE 41. YAŞINI GÖRKEMLİ BİR ORGANİZASYON İLE KUTLADI

ÜÇGE 41. YAŞINI GÖRKEMLİ BİR ORGANİZASYON İLE KUTLADI

Mağaza ekipmanları ve raf sistemleri sektöründe dünyanın sayılı firmaları arasında yer alan ÜÇGE, kuruluşunun 41’inci yıldönümünü 700’ü aşkın çalışanı ile birlikte kutladı. Bursa Podyum Davet’te gerçekleştirilen görkemli organizasyonda konuşan ÜÇGE Yönetim Kurulu Başkanı Gökçin Aras, çalışanlarımızdan aldığımız güçle ve yenilikçi vizyonumuzla dünya liderliği hedefimize hızla ilerliyoruz dedi.

1976 yılında ilk adımları atılan ve bugün sektöründe dünyanın sayılı firmaları arasında yer alan ÜÇGE, kuruluşunun 41. yıldönümünü 700’ü aşkın çalışanıyla birlikte Podyum Davet’te kutladı. Gecenin açılış konuşmasını gerçekleştiren ÜÇGE Yönetim Kurulu Başkanı Gökçin Aras, hala ilk günkü heyecanını ve enerjisini koruduğunu belirtti. Aras, “Bu yıl sektörümüzde 41. Yılımızı kutluyoruz. 41. Yıla uzanan yolda dünyanın sayılı firmalarından biri olmanın gururunu yaşıyoruz. Kurulduğumuz günden bu yana mağaza ekipmanları ve raf sistemleri sektöründe ürün ve teknolojimizle, yatırımlarımızla her zaman ilklere imza atan bir firma olduk. Bugün yüzde yüz Türk sermayeli bir firma olarak dünya devi markaların mağazalarında imzamız var. 60 kişilik AR-GE ekibimiz ile sürekli yenilikçi ürünler üzerinde projeler gerçekleştiriyoruz. Bugün 32metre yüksekliğinde raf yapan tek firmayız, depolama sistemlerinde de ilklere imza atmış bir firmayız. Hem Bursa’nın hem de Türkiye’nin en inovatif firmaları arasındayız. Bursa’da ilk 250, Anadolu Kaplanları listesinde ilk 500 arasında yer alıyoruz ve 2015’te Türkiye’nin ilk 1000 ihracatçı firması arasında sektörümüzden ilk ve tek firma olmanın gururunu yaşadık. Sürdürülebilir bir gelecek için üretim süreçlerimizde ve ürünlerimizde çevreye duyarlı bir sistem benimsedik. Hem sektörümüzle hem de eğitim, kültür, sanat alanında sosyal sorumluluk projeleri hayata geçirdik, bu alanda çalışmalarımız her zaman önceliklerimiz arasında yer almaya devam etmektedir. Hem Bursa’mızın hem de ülkemizin ekonomisine değer katan bir firmayız. Bu değeri oluşturan en önemli etken işgücümüzdür, çalışanlarımızın emeğidir. Yolumuza, çalışanlarımızdan aldığımız güçle, tecrübemizle, yüksek teknolojimizle, yenilikçi vizyonumuzla ve bu işe ilk başlangıç yaptığımız günün ruhunu taşıyan ve hiç bitmeyecek bir heyecan ile devam ediyoruz. Vizyonumuz dünya liderliği… Liderlik yolunda el ele omuz omuza hızla ilerlemeye devam edeceğiz” dedi.

ÜÇGE personelinin ve ÜÇGE’den emekli olmuş çalışanların, eşleriyle birlikte katıldığı gece birbiri ardına gerçekleştirilen programlarla renklendi. ÜÇGE’nin ’nin 41 yıllık başarı öyküsünün anlatıldığı video gösterimi ile başlayan kutlama, latin dans şovuyla devam etti. Gecenin en özel sembollerinden biri olan ÜÇGE 41. yıl pastası, Gökçin Aras’ın talebi ve davetiyle, ÜÇGE üretim bölümündeki kadın çalışanlar ile birlikte kesildi. Aras, “Kadınlar her zaman önceliğimizdir, kadınlarımızın iş hayatında daha fazla yer almasına çok önem veriyoruz” dedi.

Gecenin devamında ÜÇGE çalışanları için düzenlenen ve birbirinden güzel birçok hediyenin yer aldığı çekiliş renkli ve heyecanlı anlara sahne oldu.

Gecede sahne alan ünlü sanatçı Mehmet Erdem sevilen şarkılarıyla unutulmaz bir geceye imza attı. Tüm ÜÇGE’liler 41.gurur yılını gecenin geç saatlerine kadar doyasıya eğlenerek coşkuyla kutladı.