ÜÇGE GLOBAL MARKA OLDUĞUNU EUROSHOP’TA BİR KEZ DAHA KANITLADI

ÜÇGE yeni teknolojisi ile mağaza ekipmanları ve raf sistemleri alanında geliştirdiği yeni ürün ve çözümleri ile perakende sektörünün en büyük fuarı olan Euroshop 2017’de dünya perakende sektörünün ilgi odağı oldu. ÜÇGE, 400 metrekarelik dev standında üretim, kalite ve tasarım gücü ile global bir marka olduğunu bir kez daha tescillemenin gururunu yaşadı. Fuarda ulusal ve uluslararası perakende firmaları ile çok önemli görüşmeler gerçekleştiren ÜÇGE, 2017’de büyük projelere imza atmaya hazırlanıyor.

Perakende sektörünün en büyük fuarı olan Euroshop’ ta bu yıl; 128 bin metrekarelik net sergi alanında 61 ülkeden 2.368 firma yer aldı ve fuara 113.000’i aşkın ziyaretçi katılım gösterdi.

 

Başarılı bir fuar geçirdiklerini belirten ÜÇGE Genel Yönetmeni Esra Güven fuarı şöyle değerlendirdi:

 

“Euroshop’ta ürünlerimizin gücü ile ön plana çıktık”

“1993’de düzenlenen EuroShop’a katılan ilk Türk firmasıyız ve devamında aralıksız katılımcı kimliğimizle fuarda yer alıyoruz. Bu yıl da yaklaşık 400m2’lik standımızda perakende sektörüne yönelik yeni çözümlerimiz ile hem mevcut müşterilerimizi hem de potansiyel ve yeni pazar müşterilerini ağırladık. Mağazalardaki tüketici davranışları ve beklentileriyle ilgili bilimsel çalışmalar ürünlerimizin gelişim sürecine de yansıdı. Bu çalışmalar ışığında müşteri beklentisi ve pazar beklentisine göre ürün segmentini çok iyi ortaya koyduk. Ayrıca bir çok firma daha çok stant görselliğiyle ön planda iken biz, ürünlerimizin gücü ve ferah bir atmosfer sunan standımızla ön plana çıktık. Dinamik ekibimiz ile birlikte tüm müşterilerimizi Türk çayı ve Türk kahvesi ikramımızla ağırladık. Sunduğumuz atmosfer çok beğeni kazandı.

 

“Türk markaları ile işbirliği yaptık; süpermarket atmosferi yarattık ”

“Ayrıca fuarda Türk markaları ile gerçekleştirdiğimiz işbirliği standımıza farklı bir atmosfer ve renk kattı. Bu projede sektörünün en önemli markaları arasında yer alan Uludağ İçecek, Penguen Gıda ve Doğuş Çay ürünlerinin raflarımızda yer alması yeni raf sistemlerimizin fonksiyonlarını daha çok öne çıkardı. Ziyaretçilerimizi açılışa hazır bir süpermarket atmosferinde karşıladık.”

 

“Son olarak şunu açıkça ifade edebiliriz ki; Perakende sektörüne anahtar teslim projeler üreten dünyanın sayılı firmalarından biri olarak ve yine dünya markalarının mağazalarını donatan yüzde yüz yerli sermayeli bir firma olarak bu gücümüzü, fuarda gördüğümüz ilgi ile bir kez daha hissettik ve gururlandık. Toplamda beş gün süren fuarın başından sonuna kadar yoğun görüşmeler gerçekleştirdik ve ÜÇGE ekibi olarak pek çok işbirliği fırsatları ile döndük”

 

Yeni bir gelişme olarak Almanya’daki yapılanmalarının da tamamlanmak üzere olduğunu belirten Güven; 90 ülkeye ihracat yapan bir firma olarak perakende sektörüne uluslararası platformda daha kolay ulaşabilmek ve hizmet verebilmek için artık Almanya’da da olacaklarını ifade etti.