ÜÇGE’NİN SPONSOR OLDUĞU EMRAH ALİ BAŞO, BİRİNCİLİK KUPASINI KALDIRDI

ÜÇGE’NİN SPONSOR OLDUĞU EMRAH ALİ BAŞO, BİRİNCİLİK KUPASINI KALDIRDI

Mağaza ekipmanları ve raf sistemleri sektöründe dünyanın sayılı firmaları arasında yer alan ÜÇGE, 2018 sezonunda Bursalı pilot Emrah Ali Başo‘ya sponsor olarak otomobil sporlarına adım attı.

2016 sezonunda Yusuf Aramacı, 2017 sezonunda ise Renç Koçibey adıyla düzenlenen ve bu yıl Türk otomobil sporunun duayen isimlerinden Ali Sipahi anısına gerçekleştirilen ralli kupası, 4 ayrı kategoride 19 ekibin katılımıyla Rally Phrygia‘yla başladı.

ÜÇGE Desteğiyle Yarışan Başo, Kariyerinin En İyi Zamanını Yaparak Birinciliği Aldı

Kupayı takip eden ekiplerin, geçtiğimiz yıllardan farklı olarak ulusal rallilerde Ulusal ve Historic klasmanlarıyla karma olarak parkurun tamamında yarıştıkları 2018 sezonunun ilk galibi ise Ford Motorsport Turkey adına ÜÇGE desteğinde Ford Fiesta R1 ile yarışan Bursa’dan Emrah Ali Başo-Gürkal Menderes ekibi oldu.

Rallinin son özel etabı olan ve yağmur ve sis nedeniyle ekiplere zor anlar yaşatan Midas-2’de genel klasmanda en iyi zamanı yaparak kariyerinin en başarılı derecesini elde eden Başo, aynı zamanda Kategori 1’in birincisi oldu. Ali Sipahi Ralli Kupası’nda sezon Ege Rallisi ile devam edecek.