ÜÇGE Onur Market Yönetim Kurulu Üyesi Kemal Özeni ağırladı

Mağaza ekipmanları ve raf sistemleri sektörünün öncü firması Üçge, Onur Market Yönetim Kurulu Üyesi Kemal Özen’i ağırladı. Üçge Yönetim Kurulu Başkanı Gökçin Aras ve Orhan Ataç’ın ev sahipliğini yaptığı ziyarette, Üçge üretim tesisleri gezildi, lansmanı yapılan market donanımı ürünleri incelendi.

Onur Market Yönetim Kurulu Üyesi Kemal Özen, sektörün öncü firması olan Üçge’nin üretim tesislerini gezdi. Üçge’nin mağaza ekipmanları ve raf sistemleri alanında lansmanı yapılan patentli ürünleri Saturn Konsept gen serisi, unlu mamul reyonu ve meyve sebze reyonu Kemal Özen’den tam not aldı. Mağaza tasarımının perakendeciler için önemine değinen Özen, bu anlamda Üçge’ nin kaliteli ve yenilikçi ürünleri ile sektöre yön verdiğini ve perakendecilere çözüm ortağı olduğunu ifade etti.

Gökçin Aras, perakende sektörünün en önemli temsilcilerinden biri olan Onur Market Yönetim Kurulu Üyesi Kemal Özen’i ağırlamaktan büyük memnuniyet duyduklarını belirtti. Aras, Üçge’nin sektörde 40’ncı yılına girdiğini ve kurulduğu günden bu yana sadece üretim yapan bir firma olarak değil, hem teknoloji, hem tasarım hem de kalite anlamında her zaman daha vizyoner hedeflerle ilerlediklerini ifade etti.