ucge-toplum-sagligi-icin-icu-markali-urunlerini--pazara-su

ÜÇGE Toplum Sağlığı için iCu Markalı Ürünlerini Pazara Sundu

ÜÇGE, antimikrobiyal özelliği ile en çok dokunulan yüzeylerdeki tüm mikrobikleri %99,9 oranında yok eden yeni markası iCu’yu ve lansman ürününü tanıttı. iCu markalı ürünler, toplum sağlığı için güvenli temas alanı sağlayarak tüm sektörlerin ihtiyacına cevap verecek yenilikçi bir çözüm olarak pazara sunuldu.


iCu yüzeyindeki mikrobiklerin %99,9 unu yok ediyor

iCu markasına sahip ürünlerin, içeriğindeki özel alaşım ile güvenli temas noktaları sağladığının altını çizen Kurtçu “Genellikle sağlık tesisleri, hastaneler, market ve mağazalar, oteller, okullar, özel ve kamu kuruluşları, toplu ulaşım araçları gibi sirkülasyonun ve ortak temasın yoğun olduğu alanlarda, dokunarak kolayca yayılan birçok virüs, bakteri ve mikroba maruz kalıyoruz. Yoğun şekilde kimyasal dezenfektan kullanımına yöneliyoruz ya da bir şekilde temas etmek zorunda kalıyoruz. iCu markalı ürünlerimizde kullanılan özel alaşım, insan teması ile üzerinde oluşan en tehlikeli mikrobikleri bile temas itibarıyla geçen her dakika, artan oranda hemen öldürmeye başlıyor ve 2 saat içinde %99,9’unun öldürülerek yok edilmesine destek oluyor. iCu markasına sahip ürünlerimiz, ABD Çevre Koruma Ajansı (EPA) standartlarında olan Antimikrobiyal Metaller sınıfından alaşımlar kullanılarak imal edilmektedir. iCu aynı zamanda, üniversite laboratuarında, ürünleri test edilerek belgelenen tescilli markamızdır” dedi.

Güvenli Temas Noktası için iCu

Kurtçu, iCu markasının lansman ürünü hakkında da açıklamada bulundu “Perakende sektörüne kırk beş yıldır mağaza ekipmanları ve depo raf sistemleri alanında hizmet veren bir firma olarak yaptığımız anket ve araştırmalarda mağaza ve marketlerde insanların en çok tedirgin olduğu temas noktalarının alışveriş arabaları olduğunu gördük. Bundan yola çıkarak iCu markasının lansman ürününü market arabalarında hayata geçirdik. Market arabası sapı ürününün yanı sıra, perakende sektörü için ürün çeşitliliğimiz yoğun temas noktası olan sipariş toplama arabaları sapları, giyinme kabinleri kolları gibi ürünleri de kapsıyor. Hem toplum sağlığı hem de güvenli ve hijyenik bir alışveriş deneyimi açısından bizlere ve sektör markalarına büyük sorumluluk düşüyor. Bu kapsamda görüştüğümüz müşterilerimiz tarafından büyük ilgi gören ürünlerimizi, alışveriş mağazalarında yakın bir zamanda görmeye ve deneyimlemeye başlayacağız. iCu ürünlerimizi, müşterilerimize; üretim esnekliği, ürün çeşitliliği ve avantajlı fiyatlarla sunuyoruz” dedi.

Kurtçu “iCu aynı zamanda kullanım alanı olarak tüm sektörlerde kapı kolları, mobilya aksesuarları, merdiven korkulukları gibi pek çok temas noktası ürünleri de kapsayacak bir ürün gamı ile tüm işletmelerin sağlık ve hijyen kapsamındaki ihtiyaçlarına da çözüm üretiyor.”dedi.


iCu; Toplum Sağlığına Yönelik “Sosyal Sorumluluk” için Önemli Bir Yatırım

Kurtçu; işletmelerin iCu markasına sahip ürünler ile gerçekleştirecekleri yatırımın, özellikle toplum sağlığına yönelik sosyal sorumluluk kapsamında, marka imajına ve bağlılığına destek olacak bir yatırım olarak da artı değer katacağının altını çizdi.